keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 11 Januari 2010

seharian ...


(Gambar ini dipinjam dari paklah ... sila click kat link bawah nie@ blognya
SeniFoto

Promote Your Page Too



Maaf yer ... seminggu dua ni jijah memang bz sikit .. awal tahun .. bz dengan perancangan n bajet .. then tengah tahun masih kejar keje memacam .. ikut program yang dah di rancang .keje sekolah ... buat program lagi (insyaallah).. hujung tahun .. kejar lagii program sbb nak tutup akaun lak .. heheh gitu lee .. awal sampai akhir .. cumanya this year jijah rasa tak serabut otak sangat ... tak tau laa kalau orang tu saja nak serabutkan otak jijah ...

Semalam dalam kelas .. jijah dapat berita buruk .. anak buah jijah (staff) keguguran .. dia call sbb nak maklum dia MC 5 hari ... ciann dia .. masa call tu .. suara dia bergetar sikit .. sayu ati gaknye ... jijah pun tak dapat nak cakap bebanyak dalam kelas .. kang ape lak lecturer cakap ... soo sabar K ema .. rezeki allah yang anugerahkan .. insyaallah .. ada rezeki ema lagi nanti ... maybe dia nak suh ema enjoy honeymoon lagi tu ...

oo yeah ... Tahniah buat salah sorang kawan kat opis jijah .. yg baru melangsungkan perkahwinannya ... mmm suprise gak memula dengar ... (sbb langsung tak tau n tak di maklumkan) anyway ... tahniah jijah doakan moga kekal hingga ke akhir hayat ... hehehe ... no wonder nampak "selim" sket skang nih .. heheheh hati gumbira berbunga bunga ekk... cecepat dapat baby ekk .. ;)

mmm .. tetiba tadi petang copot jap jantung jijah dengar ayat yg sungguh lomantik daripada mr loba-loba. ahaks .. tetiba rasa macam ....

mmm ... kalau laa dia tahu ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky