keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 1 Februari 2010

sentapp ...


Ya tuhan ku ... kuatkan laa iman aku ... sabar jijah sabar ... tarik nafass .. hembusss ...

mmm ... setelah sekian lama dia tak hantar sms .. harini masuk sms dia .. dah tu siap cakap .... "takpe laa .. hari ni hari saya ... mungkin esok hari amie pulak... " mak aiii .. dia dah doa memacam kat aku ke ape ?? tapi still jijah tak balas sms dia ..

ape kena laa ngan dia .. bila masa lak aku bercinto ngan dia nih ... berat nye kes nih ... jijah dulu ada gak minat kat orang .. tapi takde laa sampai nak doa memacam kalo orang tu tak layan ke ape ... tetiba lak macam blur blurr .. bila masa lakk jijah patahkan ati dia ni ?? bila masa aku janji ngan dia?? jumpe 4 mata pun tak penah ... berat kes mamat ni ....

takmo balas .... lantak dia laa nak kata ape ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Kes cjnta ni biasanya hati jadi hakim .

Kalau perasaan jadi hakim diragukan kot2 tak adil ...

hihi seronok ke benci bila di cinta ?

Fahim 'n Alin berkata...

bahye 2..hehe

Jijahh @ f.k berkata...

INSAN : kalau cinta macam ni ... menakutkan lahh ...

FAHIM : Memang pun ..

Redbloodsnow berkata...

pyschopath kot kak jie..heheh. boo layan jek la kak :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky