keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 20 Februari 2010

aku ..

aku rasa down hari ni ...
aku rasa seakan kekurangan sesuatu ...
aku teringat kan seseorang ...
aku rindu dia ...

sudahnye .. dari tadi aku dok baca muka depan bab 1 ni aje ... haha seriuss ,,,
bebalik aku jengah go-Blog ni jerr ... ahhh parahh ...
selak selak sana .. selak balik sini ..
now dah 11.20 ... esok jam 7 aku dah kena memecut ke Shah Alam ...
ada kelas .. seharian ... test sebelah petang .. last class..
takde mood nak baca buku ..
mata pun dah letih ..
motivation ... low ...
sama low ngan feelings aku ...
soo better i make a move ...

tak guna gak kalau aku terus tunggu di sini ..
sedangkan yg di nanti .... tah kemana ...
nite all ... have a good rest ...
........................................................
ini yg selalu di pesan oleh z ...
jika menyayangi sesuatu ... sayangi ia secara sederhana ...

jijah : kehilangan kata kata .... kehilangan rasa ...




~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky