keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 9 Februari 2010

Anak buah ku ...















ni makanan semalam ... lepas shopping terus pi KFC .. haha lama giler rasanya tak makan ayam nih ... punye la lapar .. seketul je lepas ngan coleslaw .. dak syatrah memula ambik paha ... sekali dia nengok dalam pinggan ada bahagian tight .. teros dia letak paha ayam tu..sbb nye lagi besar ... hahaha dah bijak skang ni ekkk ... skang dia lagi banyak cakap dah .. banyak mulut la senang cakap ...















nmpak je acik mie ambik hp ... teros amik gambaa ... amik gambaa ... siap ambik paha ngapp .. memacam laa dia ... takpe laa .. janji dia makan .. skang ni makin turun berat dia .. kuat main .. makan tak mau ... semalam timbang 10.2 kg je .. aritu 12 kg.






~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

DDrfauziah berkata...

Hi & Salam Jijah.
Hmmm, bila kena syer gitu, kenyang ke? .. kira2 kenyang dgn gelagat anak buah la agaknya ni :)

Jijahh @ f.k berkata...

Cukup je kak ... kenyang ... dulu masa sekolah leh abiskan dinner plate ... tapi skang nak abiskan snack plate pun mengah ..

Insan Biasa berkata...

Dia suka makan
ok tu....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky