keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 23 Februari 2010

bang bang boom ...


alamak .. bad start la ini pagi .. biasa adik ipar aku yg race kete pepagi ke opis .. arini tah ngape aku lak gatal tangan bawak kete ... hehehe of coz la .. aku memang "bad driver" ... dari rumah ke dengkel memang ok jer .. tapi masa masuk simpang ke putrajaya tu ... baek nyer ada kete ni folow aku ... n aku lak ... lagii baekkkkk follow odisey ... hemph ...

nak di jadikan cerita .. odisey ni drive kat lorong laju .. (aku follow dia secara berhemah okey) ..kira ada jarak aa .. tapi yg tak best nyer ... kekejap dia break .. kekejap dia break ... hurgh .. soo masuk kali ke 3 aku dah makin jauh sket ...

kete belakang aku ni pulak .. dah rope macam pirate daaa ... mata kanan buta .. dah tu follow aku abis dekat beb ... lagi laa aku gabra nengok speed dia ...
nak di jadikan cerita .. ada selekoh kat hiway ni ... alih alih kete mana lembab deret depan pada odisey dengan tak semena-mena break yang menyebabkan deretan kereta telah berenti di depan ku ... aku pun ape agi ... BREAKKKKKKKK ........... scretttttt berenti kat blakang odisey .. fuuuhhh legaaaa ..... (sib baik aku dah buat gap tadi) ....

tapiiiiiiiiiiiii....
screeeeeeeeeeeetttttttttt .. kebabooomm ... montot kuda putih kena kiss daaa ... (sib baik break tak lepas agi .. kalo dak sekali aku kiss odisey.. cesssssssss .....

aku pun berenti tepi ..pasang lampu hazard .. mamat tu pulak terus kuar .. hazard light pun tak pasang (hebat nye dia??) ..

aku sempat sound adik ipar aku .. hati hati ... sbbnye kat selekoh tuu .. takot orang tak pahsan jer ... nyawa beb ... takde jual kat kedai spare part ... pirate virsion pun takde jual koooooo...
aku lak tak leh kuar .. memang aku rapat ke divider ... abis tepi jalan aa ...

soo adik aku je kuar ... mamat tu kuar gak .. kata adik aku pucat abis dia ... (sib baik bonzer tak kuar kan?) hehehe ... eleh .. cakap je lebey .. kalo sensorang tadi mau ketar gak lutot aku .. (hahaha ..keperok kepala diri sendiri ) ...

soo kuda aku just kena kiss n cat tanggal sket kat bumper belakang belah kiri aa (memang nak kena cat baru kete ni) .nampak ada lari ejasment sket ... and kete budak tu abis kemik depan ...

mmmm cemana kes tu ??? tah adik aku settlekan .. sbb takde sangat cedera ... adik aku kata ok je la kot .. aku pun gerak la terus ... (nak kejar punchkad lak ni) ... budak tu menuju ke kl kot .. sbb aku masuk simpang putrajaya tadi .. dia straight jer ...

haiya budak ... lu bikin wa rasa bersalah la beb ... wa dah la di tahap Muflis 4 bulan ni ... arghh .. nengok aa cemana ... apepun ... arini memang aku lupe nak baca doa bawak kenderaan .. hemph .. seballlll ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

Insan Biasa berkata...

huhu ganas nya .....

ganas tapi best huhuhu....

~0~ berkata...

memacam...huh

eynda berkata...

Nasib baik takde apa-apa....nasib baik budak tu tak samseng takut2kan kita kan...apa-apa pun takde care...hati2 di jalan raya...eynda pun penakut bawak kete sebab benda2 cam ni la :-p

Jijahh @ f.k berkata...

Insan : aweks mu ini memang ganazz .. hehehe ... harap maklum yer..

~o~ >> hehehe ...

eynda : haa .. kalo dia ganaz .. kite main ganaz gak le .. salah dia pun ... eynda >> jijah suka driving ;)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky