keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 4 Februari 2010

Berry Malaysia ??


Tengahari tadi .. memang rasa kelakar sangat ,.. jijah kuar makan dengan jiran jiran belah kanan n depan .. elok je kami ber 3 duduk .. jiran kanan jijah bangun ambik gelas .. tetiba je dia macam terhenti .. then undur belakang sikit n ambik sesuatu kat kaunter kedai pertama tu ... dari jauh .. jijah nampak macam hati ayam .. selambe dia tunjuk benda tu kat brader yg buat air kat situ ..nak mintak halal ... (senyum je mamat sweet tu) ..

cuba korang teka .. ape benda tu ??...mmm dengan selambenye dia tunjuk n cakap >>> BERI MALAYSIA ... bUAH KERDAS atau nama saintifiknya Buah Geduak .. hehehe kemain suka lagi dia ... jijah selambe cakap .. mm lepas ni kalau masuk bilik air ..bau buah kerdas .. dah tau dah sape kat dalam .. hehehe .. kami gelak je ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Hihihi ...

Rasa dan baunya memikat jiwa ....

Bersaudara dgn Jering dan Petai ...

Tak suka tapi suka !!!
Malu tapi mau !!!

hihi tak kena ayat kot .....

pak long berkata...

salam jijah..
tu buah keduak..
kalau orey klate kata...buah kerdas...
sedap buat ulam ngan sambal belacan

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky