keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 26 Februari 2010

bored ...

mmmm harini blog world macam tak gegerak jer .. few je cerita ceritu ... dia lak ... dah 2-3 hari rasa macam tak sembang .. ciannye .. mesti bz tahap gaban z .. nak sms pun .. no tak tau ... soo fojedit je jahh ... tau le dia nak contact ko nanti .. bila dia dah free sok ...

mm kalau yg tengah hangat bercinto .. mesti ramai yg kuar date kan :-? .. tapi hari jumaat .. lepas semayang jemaat le kot ... arini aku duk umah je .. layan si kecik yg tak berapa nak sihat tu .. dok follow je aku macam ekor ... nak pi tandas pun .. dia dok tunggu gak n ketuk ketuk pintu tandas tu sampai la aku kuar ... mmm ...

oo yeah ... lupe nak cakap .. malam kelmarin .. abg adik online ... nampak gaya... tak lama lagi dia balik malaysia ... (oooyeahh ... oyeah.. wat tarian badaks japs) ... sooo hehee ada laa orang yg jijah leh kacau selalu ...

bukan ape .. kekadang kite need somebody utk meluahkan ape yg kite rasa ... kalo orang bercinto ... biasanya pasangan masing masing la kot ... soo jijah lak .. ngadu kat laki orang jerr .. sbb nye bf sendiri macam takmo layan jer ... hahahaha ... percaya sangat la korang ,.,... 1-0 ... mana ada aa .. abg adik tu laki orang ko ... nak mati kena tembak ngan bini dia ??? oh tidakk .. aku bukan perosak umah tangga ye .. tolong sikit ... dia sahabat aku lerr ... kawan yang rapat (sila jangan jeless) ...

ape pun .. dimana juga korang berada ... aku doakan korang sentiasa berbahagia ... yg tak bahagia tu ... cari laaa bahagia tu jugak sampai jumpe ...

untuk dia yg ada di kampung sana nun .. jijah hadiahkan serangkap pantun ...

minum ayaq nyiok abis sebiji ...
guna sudu dok korek isi ..
mementang lee balik bercuti ..
tak ingat dah ke kat org di sini ..

...... hahah tak tau ape nak jadi ... nak cakap salah ... tak cakap pun salah .. semuanya serbasalah .. sooo .... hantam sajalah labuu ...





~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky