keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 20 Februari 2010

entry bengang ..


entry ini adalah entry bengang untuk orang bengap ....

aku pun pelik .. apasal semalam semua kepochi jerr... tapi aku nengok dia rilek jer ??

ye ah .. semalam aku kan pegi kuar pejabat belah paginya .. petang tu bos aku YM dari kampung dia .. tanya pasal hasil meeting (aku mati mati ingat meeting yg aku masuk on thursday) ... aku lak masa tu dok sort balik dokumen penting utk projek minggu depan ni haa .. soo aku malas nak ambik port .. aku continue keje aku je la ... lagipun projek ni katanya nak kena settle before end of this month ... yg mengarah nye sedap je la .. sbb dia ingat aku ni kan GEANIE .. buat keje petik jari je ... siapp ...
soo aku jawab balik kat bos .. semua ok je .. cuma bos besau mintak semak balik operasi di negeri negeri ... ok fine ...

dari pagi tadi fon aku ni dok bunyi je ...

pepagi buka .. syarikat mesen jahit ni dok call .. ape kejadah dia call aku ... aku kan pusat sumber .. buku je .. bukan keje jahit jahit ni beb ... unit jahitan ada ... kacau aaa dorang pulak ...

ni ... staff aku lak call .. dia tanya pasal meeting semalam ??
semalam aku kuar .. takde masuk meeting ape ape ... soo .. semestinya pompuan tu yg masuk .. mesti la dia gantikan bos .. soo mesti laa ape juga keputusan dan arahan lam meeting tu dia kena buat ...

tapi dok rilek je aku nengok dia ?? ... harini kepochi lakk ... nak itu ini ... abis .. dia buat ape semalam?? .. mati le kalo semua nak letak kat bahu aku ... asal dia tak buat je .. tabur keje tu kat aku ... asal dia malas nak buat je .. suh aku take over ... heloooooooo ... kat tangan aku ni banyak agi keje beb ..bukannye aku duk rilek depan pc bukak facebook .. layan myspace .. layan YM .. layan blog beb .. berpada pada laaa ... takkan nak suh aku buat keje sampai muntah ijauuu??? ...
memang melampau ...

last week dah kena sound ngan aku sebijik ... dia dah tau aku ada banyak keje ... datang lagi suh buat itu ini ... semua nak cepat ... yg ada staff nye .. aku dan dia je pun ... yang mengarah dah ada sorang .. udah le .. jgn le pulak ko nak mengarah lagi keje-keje yang telah di arahkan ... tangan aku ada dua je beb .. bukan ada lapan belas ... hurghh .. yg aku marah tu .. cara dia cakap macam aku ni dok rilek baca majalah .. rilek depan pc dok lila lila makan gaji bute jer ... aku malas nak cakap banyak ...

aku jawab dengan sinis nyer >>>>> haa tengok laa kalo sempat .. tangan aku ni dua je pun ... ni pun keje urgent gak ni tengah nak siap kan .. nak cepat gak ni ... mampos le kalo aku je semua nak buat sorang sorang ..

dia >>> tapi yg ni nak kena siap sblm 28 ...
aku >>> ahh ye laa .. kite pakat pakat buat ler nanti ... nengok aa cemana nanti ...

haa ambik ... dah nampak aku tukar ijau sikit kan ? ... fed up sebenarnya .. letih n sakit ati ...
sorri ye .. no more nice girl ... no more ... enough is enough ok ... i have my own job .. u too .. soo .. buat keje memasing ...

kalau kat tangan aku ni ada senapang gajah .. lama dah aku kebabooo kan dia ... puas ati beb .. bengap tak abes abes ... kalo malas keje .. BERENTI .... melambak lagi orang yg nak cari keje ..

udah ler .. layan dia nye perangai .. memang suweh laa ... bikin mood orang takdak je ...

esok ada exam .. buku lom abis baca agi ... ok ah .. nak buat slurpeee yg paling sejuk di abad ini ... kasik beku otak yg cair kepanasan ...
................................................................................
buat baik berpada pada ... buat jahat jangan sekali .. nanti kena smack down lagi ... muahahahah ...
tak suka bila aku mula menci orang .. sbb aku leh jadi da'cruel ..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Masuk kanan kuar kiri je ....

Jijahh @ f.k berkata...

mmm tu la yg nak buat nye ... tapi ada je halangan ... nak tak nak kena buat gak sampai siap

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky