keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 20 Februari 2010

Fantasia Musim Cinta ..


kalo korang perasan .. jijah ada letak lagu fantasia Iwan ni kat bawah ... lately lagu ni banyak di pasang kat stesen radio sinar ... i like ...

actually .. bila dengar lagu ni ... teringat laa nota yang di selitkan dalam buku nota jijah ... hahah ini cerita jaman 90 an dulu ler .. jijah pun masa tu masih umur belasan (auuu muda lagik) .. hehehe pahsan muda balik kejap ...

kesahnye ... lepas abis lecture .. biasanya jijah akan masuk ke lebri ... sbb tempat tu le paling sejuk n senyap sunyi ... macam biasa .. semua benda kena tinggal kat luar termasuk laa buku nota jijah yang besar gabak tuu ... bawak barang sikit je laa masuk .. soo barang barang yg di tinggalkan di pigeon hole tu nasib aa kalo hilang ...

soo time luch .. bergegas laa pergi ke kantin macam biasa ... balik bilik ... sambung mentelaah sbb malam nye ada test ... selak punya selak sekalik ..... jumpe nota ..

"amie ... saya minat kat awak ... saya tunggu depan library nanti ..."
sender ??? none ...

hahahha sabo je aku ... tah bape lama mamat tu tunggu depan lebri .. n tak tau sape la mamat yang malang tu .. ... menjadi misteri sampai ke hari ni ...

anyway .. masa tu jijah lom ada feeling pada lelaki laa .. cuma kawan kawan jer ... (tau dek apak anak dia ni ada gewe ... siap laaaaaaa ... pancung kaplaaa) hehehe

...................................................................

zaman tu iwan ngan amelina tengah hangat bercintoo ... n lagu dangdut tengah meletop letup di pasaran .. pheww ... jijah pun terbabit sama daaa...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

hans berkata...

huhuu
zaman dangdut best owh

Jijahh @ f.k berkata...

tu ah pasal ... sanggup beli kaset dangdut wat koleksi .. heheh

uLat cOmeL berkata...

tak ada apa nak komen cumanya nak gtaw......


saya sukaaaaa dangdutt!!



seratus persen cintakuuuuuu..uuu..uuu..

:)

Insan Biasa berkata...

Macam mana la gaya nya kalau
lagu dangdut di guna untuk tarian singa .... huhu

Jijahh @ f.k berkata...

Ulat : jijah pun suka dangdut gak ... banyak koleksi ...

Insan : singa tu kena goyang gerudi laaa .. hahaha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky