keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 11 Februari 2010

GONG XI FA CHAI ...


memula nak ucap GONG XI FA CHAI ... pada sumer kengkawan jijah yg beraya n tak merayakan nye .. hehehe ... tak lupe pada bos lama .. MR.T .. nak limauuu ... nak limauu ..

2nd ... yabedabeduuuuuuu.......esok malam balik kampung .... (sambil buat badaks dance tang buttocks jer ... ops ..sungguh x sopan )... mmmm nak ploks ibu lelama nanti .. windu ahh ...

3rd ... ngape laa esok tak cuti ekk .. takde mood nak keje .. hehehe rasa macam nak balik raya puasa lakk .. lama cuti ... seperti biasa .. jijah tak suka packing bag .. uuu ...

4th ... sudah pasti penat bila kena drive jejauh .. tambah lak naik ferrari paklah .. tak sukerr .. low sangat ... letis koo kaki ku .. tapii .. cian lak kat dak zura.. dah la dia tengah pregnant tu .. kejang lak kaki bini adik aku nih .. kaki paklah memang nak kena simen ini malam .. takpe aa .. sesekali .. last year jijah penah drive sensorang ke bachok ... kes nyer .. kena wat pemantauan kat terengganu n kelantan ... mmm .. masa balik memang aa berkobar kobar koo .. time balik kl .. slow jer .. sbb lom puas enjoy katak kat kampung ... hmmm ..

ape agi nak citer ?? jap agi ahh .. nak turun wat air yg paling sejuk di abad ini ... tadi dah oder teh c peng kat paklah ... lambats lerr .. wat ais blended pun sodap ni ... be rite back okeh ....

STAY TUNE ;)




~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

Amieynna Amin berkata...

selamat bcuti untuk kamu..
hati2 semaasa memandu..

annie berkata...

wah Jijah, sakan lah menyelit di celah ketiak bonda yea...selamat balik kampung, boleh lepas rindu kat sapa2 yg patut. TAKE CARE....

sI tEDI berkata...

nak limau sekotak!

Insan Biasa berkata...

limau bayak kalau raya cina

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky