keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 4 Februari 2010

Hantaran kawen..

Ni la keje jijah n kengkawan tiap petang sejak 3 hari lalu ..start jam 5.15 petang .. sampai la 6.30 petang ... mmm temanya MERAH .. kata orang cina .. "ada ong" ...

asal lalu je .. mesti ada orang tanya ... ehhh sape nak kawen ni ?? hehehe ... jawapan standard dorang ... "Amie nak kawen" ..
hahaha slamber aku jawab .."aaamiin" sambil gelak aku jawab lagi ... "jgn laaa... kurang saham I tauu" ...

ni semua untuk perkahwinan abg salah sorang staff unit jijah ... selang seminggu je lagi nak langsungnye ... soo sempat la ... esok insyaallah selesai la kot ... jijah tukang gam je .. yg nak gubah bunga nye akak ani yg pakai baju hijau tu ... assistant dia yg duk depan tu ha ... jijah lak .. tukang sebok .. hehehe ... nanti dah siap .. jijah letak gambar ok ...






















i like doing this craft ... salah masuk bidang ke jijah ni ???


~ It'S OnLy Me ~
weeee

7 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Orang yg membuat gubahan untuk majlis kawen nampak seronok ....

Orang nak kawen lagi seronok ...

Orang nak bercinta pun seronok juga .

hihihihi .....

Dah bercinta pas tu kawen je!!!!!

Insan Biasa berkata...

Orang yg membuat gubahan untuk majlis kawen nampak seronok ....

Orang nak kawen lagi seronok ...

Orang nak bercinta pun seronok juga .

hihihihi .....

Dah bercinta pas tu kawen je!!!!!

alvin takda rumah harga 8juta story.... berkata...

jijah...saya nak tempah hantaran putus tunang boley??

Jijahh @ f.k berkata...

alvin ... org putus tunang .. kejap je dia sedih .. pas dapat awek lain .. ok le dia nanti

Jijahh @ f.k berkata...

Insan : orang buat gubahan tu memang seronok memanjang ...

jijah : masa kekecik suka main kawen kawen ...

Insan Biasa berkata...

Sekarang tak leh le main kawen kawen,

Sekarang kena kawen .... hihihi

Jijahh @ f.k berkata...

ok lah ... jom kawen ... heheheh

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky