keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 6 Februari 2010

hari ni ..


alamak .. sedar tadi pagi .. ada miss call ? gila ke ape call tengah malam ... time tu kan orang dah tidur .. lagipun takde menda ape ... kalau penting .. dia akan call agi ...

hahaha .. dah seminggu hp ku tak bersuara ... tapi mendengar ... bagussssss ... sdah cukup limitnya ... lusa atau tulat baru bayar ... biar duluu ... tak penting ...

Kodok ku ??? mmm lusa atau tulat baru aku kuarkan dari kandang dia ... hemmm akan ku gasak habis habisan .... cian dia lama terkurung di situ ... sabar yee kodok ... nanti nak mintak paklah bawak pi cuci ... gosok dia .. sampai kilat ... black kodoks ... still hensem walau rongak di depan ... hehehehe ....

next week .. jiran jiran ku semua tak ada .. ramai takde kat opis .. hanya aku ... dia .. dia ... dan dia ... lantak laa depa .. aku hal aku je ... malasssssss ... lagipun aku bukan pekerja yg bagus ...ikut nilaian dia lah ... Tak adilll!! .. aku tak suka ... dan aku dendam ... nanti lahh ... nasib baik aku dah jatuh sayang dengan kerja ni ... kalau tidak .. dah lama aku angkat kaki .... tak perlu menunjuk depan orang yang sebal n bebal macam dia .. buang masa ... sebab nye ...dia tak ada otaks dan takde hati perut .. hanya guna hati dia saja ... yg dah karat n penuh dengan PHD ... ops ... maybe MASTER ..hahaha teruskan ... aku tak ada kaitan dengan kau pun ... ape aku peduli .... kau sajalah yang bagussssss .............. (boleh blahh)

ada orang sms ... kelas nak buat 13 feb ...ahhhh serabutttt .... orang nak balik kampung .... orang dah rindu kat ibu ... orang rinduuuuu kat zorro ..tapi zorro dah takde ... orang rindu nak jenjalan kat sana ... rindu nye kat ibuu ... dorang takpe . kampung dekat je ... kalau aku ... nak balik kena seminggu baru puas ... takat 2-3 hari ... letihhh ...

alaa .. line tenet kat bawah teruks ... connection fail ... lost signal ... adoiii ... kejap je dapat .. dah ilang balik ... bengang ... tak senang nak buat kerja ... naik atas dalam bilik ... macam ada jin pulak ... memanggil manggil ... memang sedap buat keje atas katil ... tapi lepas tu ... tido je lebih .. keje tak siap ... mana serindit ekk?? tak abis menuntut ngan dia .... tetiba malam tu line meragam lak ... cian dia ... sembang ngan aku nak lepas stress .. aku lak kasik otak dia stress nak ajar aku ... hahah .. teruk laa aku kan serindit ??? ko sabar ye ... aku paham maksud ko ... dan aku harap awek ko pun dapat paham ...

now ... penin kepala ... assignment ... takde mood nak buat ... semua tak jadi ape ... teruknye akuuu ....

tak suka .. tak suka ... semua negatif nih ... tak bagussssssssssss ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Aku baca tersenyum tak tau maknanya ??????

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky