keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 26 Februari 2010

sirap & panas ..


hari yang panas kann skang ni .. mula laa mengidam nak slurpp minuman yang sesejuk membekukan otak .. tapi harini jijah rasa nak minum "sirap kenduri kawen" jerr .. hehe apasal sirap kenduri kawen ?? hehehe biasakan orang kawen nye kenduri selalu ada sirap .. saja je tambah ayat kenduri kawen tu .. tapi jijah nye versi sirap biasanya .... jijah tambahkan satu atau dua titik essen vanila ... rasa dia lagiiii ... emmm ... tak tau nak explain lah .. korang buat le sendiri k ...

.............................................

jijah : nyaman sehhhhhhh .... nyamannnnn .....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

TUKANG KATA berkata...

wah..sedapnya..sesuai dgn cuaca panas skang nih..HAHA

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky