keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 19 Februari 2010

Dusun Tua part 2

heee ... ini adalah sambungan cerita Dusun Tua tadi ekk ...

tak sempat la pulak nak snap kolam air panas tuu ... bebetul depan pagar pak guard tadi ... takpe lah ...

soo ni adalah antara gambar yg jijah snap pakai henpon ...

yg banyak kete tu bengkel dia ...
luar .. n dalam .. heheh ada kereta je laa ...

yg last sekali .. masa meeting .. makan kuih .. hahaha .. burpp .. alhamdulillah .. hasil meeting .. (melambak menda nak kena settle.. gasak korang lerr)

rupanya tempat ni adalah kubu jepun sehhh ... potong kiparaa .. semua ada .. memang jijah dah penah dengar dorang citer ... dulu kat sini memalam leh dengar jepun dok kawat kaki kooo ... seramzzz ... jgn leee jijah dengar .. tak sanggup ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Hihihi jalan jalan

Penat tabi gumbira tak pe..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky