keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 23 Februari 2010

ini kesah pasal rokok ...


hahaha ... ni cerita baekk punya ... dulu masa lepas sekolah .. jijah ada kenal kenal ngan sorang lelaki ni ... kesanye masa kerja di kedai koperasi ... selalu laa mamat ni call dari maran ... ke kepong .. awek dia kawan jijah .. kerja sama gak kat koperasi tu ...
soo lepas sekian lama kira dia jadi kawan jijah gak laa ...
dia ni keje kat ladang getah .. umo dia skang ni agaknye awal 30an .. dia ni memang lawak laa .. sekolah tak tinggi .. tapi baik orangnye ... soo satu hari dalam talifon .... sembang pasal rokok ...

jijah : ko isap rokok ke ??
mamat : isap ..
jijah : rokok ape ???
mamat : "wek hoh"
jijah : haaa??? ape ???
mamat :"wek hoh"
jijah : tak penah denga pun .... cuba ko eja ...
mamat : W H I T E H O R S E
jijah : (dan dan tu jugak rasa nak gelak guling guling ....)

hahahahahahah

isap okok tembakau cina ..
kuar asap bunge bunge ..

huhuuuu ... cemana la mamat tu ek skang ni .. kawen dah kot .. mau anak deret ketapi kot... lost contact .. ape pun moga dia berbahagia selalu ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

mama_umar berkata...

wek hoh ye..slang lawak lah =D

Jijahh @ f.k berkata...

heheh tu la pasal mama ... dia ni memang lawak giler orangnye

~0~ berkata...

rokok ape tue...xpnah aku dengar n jumpe...hahhahahaha

Jijahh @ f.k berkata...

tah le .. jijah tak isap okok ... dedolu tolong atuk gulung okok daun n tembakau ada laa .. hehehe

ni zaman dedolu ada la kot ..

Insan Biasa berkata...

Tak suka rokok ....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky