keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 1 Februari 2010

kenapa aku di sini ?


mmm kenapa aku di sini? oo yeah ... seingat jijah .. jijah start berblog masa Y360 baru kuar .. masa tu menulis sebab meluahkan perasaan yang terpendam .. marah .. sedih .. suka .. leh kata semua masuk laa dalam tu ... ibaratnya luahan perasaan laa .. hahah paling banyak kutuk orang tua tu laa .. memang sengal tak abis abis .. (skang dah tak ambik port yer)

starting May 2006 sampai laa May 2009 .. hee masa tu dorang nak suh bayar laa 360 tu ... jijah pun ada buat citer pasal tu dalam blogger ni .. http://jijahohhjijah.blogspot.com/2009/06/my-360.html ... sayang jugak nak tinggalkan tu ... maklum laa .. dah lama bela .. dari 0 sampai laa dah beratus entry ... lagipun ramai juga kawan jijah yg ada 360 ... soo memasing lepas 360 dah takde .. semua dah lost .. hehe dorang pun tak tau jijah wujud di sini ...

ape pun i like blogging ... tak kesah orang suka ke tidak ... baca atau tidak ... femes ke tidak .. lain cerita .. janji dapat lepaskan ape yg terbuku di hati ... (hehehe kes orang takde pakwe nak luahkan perasaan la ni agaknye) ... ape pun i found piece in this small house of mine ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Aku suka membacanya ...

Redbloodsnow berkata...

zie pun ade gak blog kat Y360 tuh. tp since join blogspot...terus jd kacang lupekan kulit. x jengah² lg koooo..hahaha. sampai password pun lupe :P

Jijahh @ f.k berkata...

memang dah takde dah zie ... yg ada pun semua kat profile yahoo jer

Jijahh @ f.k berkata...

Insan > Mekacih ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky