keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 2 Februari 2010

Lawak di pagi hari ...


hmm tadi pagi masa sarap .. kuar la citer pasal hangus ... kesahnye ....
kawan jijah ni masak nasik ... soo dia ingat nak mandi jap sementara nasik tu gelegak n kering air .. soo lepas mandi siap leh lupe lak tengah masak nasik ... ape lagik ... bau hangus menerobos ke lobang idong la ... siap dia kata .. frust nye .. sbb time tu lapar sangat ... dah tu siap kena sental periok ... sabo je laaa ....

soo jijah pun citer kesah yang berlaku masa jijah duk umah bujang di Kampung baru ... ada laa salah sorang dari budak umah ni .. masak air .. kekonon nak minum air panas ler ... tak tau laa pe yg dia khayalkan ...

masa tu jijah lak rasa nak ke dapur .. minum air ... tau ape jijah nampak ??? periuk belubang dengan api yang besar sedang menyala nyala ... TEMBUS Kooooooooo ... ikut beso api tu haaa .. maknenye dah lama giler dia masak air ... tak tutup tutup ... air dah kering .. periuk sampai belubang ... mak aiiiiii... nak bakar umah ke?? masak air ke ?? hahaha ... anak dara nye kess ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Nurul Liyana berkata...

base la tu, name ank dara..~ pikiran ke tmpt len lau bt ke keje.. suke berangan...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky