keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 25 Februari 2010

lesen - 2

malam ni jijah rasa sangat letih .. tahap dewa dewa gitu ... siang tadi kan jijah pegi renew lesen ..

mm tanya jiran depan .. setahun bape engget ... dia kata RM20 .. n suggest jijah hidupkan 5 tahun terus ... owh 2o hengget jer ... baru seratus ... kira ok le tu ...

balik umah dulu selesaikan ape yg patut ... then jam 2 kuar balik ngan adik ipar jijah ... dia nak check perut ... b4 that dia drop jijah kat pejabat pos ... (terasa laa betapa laparnye perut ku waktu itu... dorang ni diet kat umah ni .. soo jijah sorang je nak makan .. wat dono jer memasing..ahh).. baru je nak duduk .. nombor jijah dah kena panggil .. alahai .. sempoi jerr .. sbb awal gak nye .. baru jam 2.05 ptg .. soo sampai kaunter .. jijah tanya la ..

jijah : kalau setahun berape ek??
dak cute jaga kaunter : jap ye kak .... RM32 .. nak berapa tahun ??
jijah : setahun je dah lerr (sambil wat muka serius) ... (alamak .. cemana leh 32 lak??) .. huhuu..

nak di jadikan cerita ... lom 5 minit masuk pejabat pos .. dah selesai urusan .. janji ngan adik ipar (AI) jam 4.30 .. herk .. soo depan tu ada laa kedai buku ... belasah je la masuk ...

mmm .. tak tau la ek .. jijah suka kalo masuk kedai buku .. rasa macam seronok nengok alatulis ngan menda kraftangan yang ada dalam kedai kedai tu ... tambah lagi kalo pegi kedai buku Popular di kelang .. mak aiii .. heaven ko .. segala macam kraf n alatulis ada ..hahha lagi best .. ahli dapat diskaun ... sama gak kalo g 1utama ... phew .. dugaan ... banyak tuu kedai jual kraf kraf ni .. (masa je takde nak kraf kraf skang ni)

bahagianya kalau ... jijah dapat duduk and bekerja di kelilingi memacam menda yang boleh melahirkan pelbagai kreativiti dan memenuhi imaginasi sepanjang hari ... i like ..




~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky