keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 24 Februari 2010

malam yang letiss ...

balik semalam ... relax jap .. then 8 pm terus kuar rumah .. plan nak bayar max bill .. hancus .. tutup jam 8 upenye .. adesss ... balik keje arini rush ke sana la gamaknye ....

soo straight from Max ... terus ke Sepang ... pegi pej. polis trafic .. kes kiss montots kete semalam .. ahh memacam kebarangkalian ahh .... soo atas nasihat ramai kroni paklah .... REPORT ...

dari jam 9 gamaknye ... sampai laaa jam 12 lebih ... mata aku dah rasa berkarat ... usus aku dah nyanyi memacam versi lagu ... start from reggae sampai laaa alternative rock ... hahah ... lapoo ..

lepas abis semua siasatan .. tros balik ... jijah zzzz lam kete ... paklah je bawak ..
balik .. mandi ..... tidooo
...............................
anak sedara ku si Syatrah kemain seronok .. kawan ngan sorang budak lagi kat dalam balai tuu ... terkejar kejar sana sini ... (penin) ... tu nasib baik suara tarzan tak kuar ... kalo tidak ada yg kena halau main kat luar gaknye ... soo semalam pak dia bawak jenjalan kat luar kejap ... soo budak ni dah mula boring sbb takde kawan ... mama dia duk kat luar .... aku duk kat dalam ... soo budak ni dari pintu depan .. lari lari kat aku n tanya ...

dak comel : nenek ... nenek (dia panggil aku nenek ... hahaha) ... mana dia adik tu pegi mana ???
jijah@nenek : adik jalan kat luar dengan bapak dia ....

budak ni pun lari semula kat pintu ... dia bukak pintu separuh n nengok balik kat aku ... then dia lari balik kat tempat aku duduk n cakap ....

dak comel : nenek ... nenek (dia panggil aku nenek lagi sekali .. aduhh tak tahan nak gelak) ... mana dia adik tu tadi ???
jijah@nenek : adik jalan kat luar dengan bapak dia ....

kali ke 3 aku jawab : ... adik penat .. adik nak tido ..
kali ke 4 aku jawab : adik minum susu dalam kereta ...
kali ke 5 aku jawab : adik dah balik rumah ....
kali ke 6 aku jawab : adik dah balik rumah la sayang (usap pipi dia yg gebuu)

tah bape kali dia ulang alik macam tu ... (aku rasa lebih 10 kali gamaknye) ... sampai laa syatrah masuk balik kat dalam balai tu ... n dorang main balik macam biasa ....

hurmmm ... kira aku ni penyabar jugak la kann nak layan karenah bebudak macm tu ... hahaha teringat iklan burung dulu .... itu apa ? ..... burung ....

(dulu selalu aku cakap kat kengkawan ... "kalau aku la gamaknye..masuk kali ke 4 ... PANGGG ... hahahahah ..."_ .. maknanya teori aku tak betol laa .. hahaha ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Billet-DOux berkata...

Eheheh..
lawak criter..
ne kena ubah cara pemakaian ne, bru nampak muda sikit..

heheh.. jgn marah..main2 jer..

Insan Biasa berkata...

muda jangan tak muda ....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky