keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 27 Februari 2010

"mukabuku"


emmm .. baru je berangan nak bangun lambat .. sekali orang sms ... terkujat denn ... hilang terus mimpi jenjalan ngan mamat encem yang aku tak penah kenal ... wawawaaa ... rugiiiiiii ....

kesahnye last week aku ada buatkan untuk seseorang "mukabuku" ... daftar je pun ... tak la pulak teringat nak kena verify ape menda .. soo dah siap semua aku kasik je kat tuan dia balik n tak kesah dah le ape cerita ... alih alih pagi ni dia cakap takleh masuk lak ... soo aku pun ngan mata terpisat pisat bangun le ngadap lappy (cesss pepagi beb.. macam orang angau je ngadap lappy pepagi bute) ...

huuu .. memang sah tk boleh masuk .. soo aku pun terjah mail dia ... hmmm ... nampak macam dah ada orang masuk lam email verify tu .. soo aku rasa patut takde masalah lerr ... tapi memang takleh nak bukak .. soo i guess ada orang dah tukar dia nye password la kot ... soo aku pun .. reset password la ... senang .. abis citer ... dah beres semua .. siap testing on n off .. aku pun sms dia suh bukak kat sana lak (penang mari) ... soo sms masuk n siad >>>> "I ada kat BOWLING ni.. main boling ngan kengkawan..." haduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ..... gatal kepala aku yg tak gatal ni tauuuuu .... hampes je rasa ... kalo aku tau dia tak ngadap pc masa tu ... jam 2100 karang baru aku bukak ... wawawaaaaaa kacau jeeeee aku nak layanz mimpi .... (now rasa macam nak keperok kepala dia 21 kali) .... huuuuuuuu ... sabo je la aku ...
................................................................................................................

tapi kan kengkawan ... masa bukak mail dia .. aku ada nampak email address yg macam aku kenal (curi nengok dengan izin tuannye) huh ..memang sahhhhhhhh ... mamat dajal yg jahat itu ... satu skandle oversea yg memang menjalankan operasi ... jap agi aku citer kat korang ok ... hehehe aku rasa lapo la pulak .. nak wat nasik goreng ... sape nakkkk ???..



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

syahira ariff berkata...

wahhh,ta sabar nk tau citer
wat saspen makan nasi gureng pulak yer
hehehehe,ader2 jer laa jijah nie

jijah,
kummentlaa new entri sy
hee~
(^_____^)

K-chan berkata...

Uih.. Sape tu?? Suspen2 ni..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky