keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 5 Februari 2010

Pagi yang gelap ..


Uhhh gelap arini kat Putrajaya ... 7.10 pagi masih lagi gelap macam jam 6.45 pagi ... silap lak pakai baju kain Shark Skin ... sejuk .. nak pakai jacket rasa macam tak best lak ... selimut je la ...

tak pepasal kena gelak kat akak lempeng lak ... biasa nes ais jer.. hari ni nes o panas .. tu pun saja dia sebut ais lagi .. selambe je aku jawab ... "Hari ni insaf sikit la kak " budak seblah aku nengok jer .. emmm ... terasa air panas mengalir sampai ke saluran usus ku .. ahaks ...

makan bihun sakit ... ngantuk lak ... banyak perasa ke ape ?? aiyah ... tak bley buat statistik ni ... ada gak yg kerazzz tidoo kat meja ni .. buat report ah .. touch up sesikit je agi pun ...

malam tadi tidur best ... tak ingat ape dah . cuma jam 5 tu dah mula kena kacau ngan nyamuk .. isk .. siap laa dia ..petang karang aku semburr . biar kerazzz .. kojol .. hehe ...

ok ah .. selingaan jer nih .. nak kasik mata segar bugar semula ... Have a great day allz ..


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

pak long berkata...

salam buat jijah....
entri ko kali ni cam tajuk lagu la...
tapi memang skrg ni jam tujuh pun masih gelap..kesian bebudak nak gi sekolah..

Jijahh @ f.k berkata...

ye la pak long ... bahaya ... cikgu cekgi pun sama .. mesti lagi awal dorang datang sekolah kan ...

emmm ... jijah dulu pun jalan dalam golap gak nak pi sekolah .. biar terang atau gelap .. asal jangan hujann ... letiss .. tak suka pakai payung .. sbb jijah suka main hujan .. hehehe ...

Insan Biasa berkata...

kesian nyamuk .....

Memcari kehidupan rasiko nya mati.....

Jijahh @ f.k berkata...

Bukan ape ... takot memberi mudarat pada manusia ... skang kan musim denggi ... bahaya ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky