keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 8 Februari 2010

pasangan bahagia ...


Pergh .. tahun ni memang tahun yg penuh ngan cinta lah ... rasanya dah banyak senarai jemputan yg minta hadir majlis kawen .. on the way ada 4 .. coming soon ada 3 lagi .. perghh ... mano satu nak di tuju nye ? paklah lak ada shoot .. kudo tak lopeh laiee .. hahaha cemano ni??

tapi sebona eh .. balik kampung rasa rasa macam nak je pi bachok jumpe ngan Dr. tu haa .. tapii .. tak tentu lagi laa .. nengok la cemano .. ado rezeki ado lah ..

paling happy untuk sorang mamat ni haa .. memang tragis life dia .. seminggu kawen .. wife dia saket .. then meninggal dunia dalam masa sebulan baru kawen .. kalau jijah laa .. tak tau ape jadi .. mau kurus gak nye ... mm dalam diam dah ada berpunya .. syukur alhamdulillah n happy buat dia ... sempat lagi jijah seloroh .. alahai mat .. ko masuk yg ke 2 dah ... aku satu lom agi ... (hahah ayat penyedap aje kay) soo tadi dia nak alamat jijah laa .. insyaallah .. kalo ada rezeki .. dapat la pi umah dia .. masa kenduri 1st tu jijah tak dapat pegi coz ada exam kat KL .. soo kali ni ... nengok la cemana kes ... geng semua dah takde kat kelantan tu .. cemana nak konvoi reramai serbu umah pengantin ???

ape pun .... kenduri kedua yg di nanti ... satu geng huha huha hospitality ... kat perak sana nun .. akak akak n adik adik semua dah sound baekk punya ... ko kena pegi dik ... kite gi reramai wat konvoi ... iyo lah kak ... jgn dia buat time kite semua exam udahh ... masakkk ... memang misterius lah dia ... alih alih je nak kawen nih ...takde kata date ke ape .. kira nekad abis nih .. Takpe lah L .. asal ko bahagia ... aku tumpang sengih je .. tak pun pi ambik berkat korang je laa .. huhuuuuuuuuuu ..

oo yeah .. baby lak ... setakat ni .. baru 2 on the way di kalangan kengkawan .. n aku sendiri tengah tunggu anak buah baru ... insyaallah kalo ada rezeki ... gamak nye dah 4 laa cucu mak aku nii .. hahaha gasak duit raya kooo ... yg si abg dah pandai .. penat layan dia cerita ceritu .. tapi puas ati .. happy ...

ape pun .. aku tetap happy .. dengan adanya kengkawan yg baik n dia yg sentiasa menceriakan aku ....

kena denda ketuk ketampi
untuk budak tak reti mengeja
aku doakan korang sentiasa hepi
tak kira kat mana korang berada ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

AzuanBudakMemandai berkata...

yep! ramai betul kawen tahun nie huhu

Insan Biasa berkata...

sayang!!
rindu ni..

pak long berkata...

salam buat jijah...
pak long doakan moga dipercepatkan jodoh..amin..

Jijahh @ f.k berkata...

mekacih pak long ...aaamiiinnn berkat laa doa pak long ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky