keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 17 Februari 2010

Peneman setia ibu ...


lepas zorro takde ... ada dua ekor lagi anak kucing nih ... tapi dua dua dah tak tau hilang kemana .. soo tinggal laa mak dia yg setia nih ... tukang teman n tukang kacau ... namanya CINDAI .. hisss kalo makan .. nak lauk saja .. suka sangat berebut dengan anak anak dia ...
now shes alone ... makan la seko-seko kat situ .. jijah tak suka sangat cindai ni .. sbb nye dia ni suka menyerendeh kat kaki ..bukan nye ape .. kang kalo terpijak .. sape susah ?? dia jugak .. soo syuhh .. duk jauh jauh ok!! time makan takpe ..


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

annie berkata...

alaaa ayunya si cindai niii...

Jijahh @ f.k berkata...

nampak je baik ni kak ... kalo kena time dia datang bulan ... ada gak kena cakar ngan dia .. hehehe

Insan Biasa berkata...

kucing memang manja ....

suka.

Insan Biasa berkata...

kucing memang manja ....

suka.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky