keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 25 Februari 2010

sebijik.. semacam ...


dok layan katun tadi ... teringat citer sin chan ...

ada satu tahun masa di bachok kelantan ... kami memang selalu gotong royong buat memacam program .. soo rasanya sekali tu gotong royong tuk bubur asyura kot ...
petang sblm hari mengacau asyura tu .. of coz proses menyediakan bahan bahan akan di jalankan .. soo jijah tolong le jugak ...

masa tu memang buat kat surau dalam tempat keje jijah tu la ... soo nak basuh bahan bahan nye .. jijah terpaksa laa masuk kat bilik air lelaki (yg paling hampir) untuk pasang hose air tu ... sekali dalam tu ... anak sorang staff ni baru masuk kat dalam tandas tu .. n dia pun macam terkejut kenapa aku masuk dalam tandas lelaki ... soo budak ni berdiri kaku sambil mata dia terkebil kebil pandang kat aku ... then ...

adik : kakak .... ini tandas lelaki laaa (tiru gaya sin chan cakap)
aku : (sambil gelak gelak cakap )............ akak nak pasang getah air ni je ...
hahaha puas la aku gelak ngan kengkawan bila dok citer pasal ni ...

sebijik macam sin chan cakap ... mmm .. ni la kes bila terlebih nengok katun gamaknye ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky