keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 24 Februari 2010

singgah sebentar di MAX-is

as i said last nite ... when i arrive there ... its already closed ... so today i went back there to pay my bills ... but then ... the situation is hot n extremely high in tension ... there are arguments between the staff ... yelling to each other but still in controllable tone ...
what the heck they are doing?? customer dont want to c and hear those crap ... they just want to do their business there ...
rudely that guy doing the business with all the hatred and angry ... bamm here and there .. show his anger ...
next time .. solve problems inside .. not in front customer .. soo not profesional ...

hahahah hows my english?? bad ..sooo bad ..

alaa ni kes tadi petang la ni .. singgah Max-Is nak bayar bill .. dah dua eko staff tu dok perang mulot lak ... ape dia ingat tu kat umah ke ?? suka suki nak gado ?? lain kali kunci dulu kedai .. dah tu gado laa puas puas .. ni dak .. depan customer lak nak gado gado ...

hergh ... staff lelaki tu laa lelebih ... kuwang asam jer aku rasa .. hempas sana sini .. tak profesional langsung ... sib baik aku takde mood nak sound ... kalo dak kena gak tadi ...

usually menda stupidos macam tu .. aku tak layan sangat ... tapi sebenarnya .. aku pun melangkah masuk kedai tu dengan penuh cas cas negatif ... bengang ngan seseorang ni ... dulu aku dah penah cakap pasal dia ... saja nak cakap lagi .. sbb aku rasa bebetul piss off bila dia selaluu sangat menegakkan benang yang basah ... takmo langsung terima pendapat orang ... or at least ... just listen n accept aje ape orang lain cakap ... tak perlu laa tiap kali nak cakap menda dalam dunia ko jer .... bebalik nak ko jugak yg betol ....

benci ahh ... bila kita cakap cenggini ... dia ada je jawapan ... dari perspektif dia ... n of coz .. dia aje nak menang ... membara rasa di dada ... bawak kereta 120+++ pun rasa macam nak pecut laju lagi .. biar cepat sampai umah ... bebetul anginn ... herghhh ..

i think i should shut up n less conversation dengan dia ... biar takde kuar bab bab yang sensitif ni ... ada sekali tu aku tak tahan sangat n suh dia stop ... siap aku cakap ... ok ok cukup cukup ... but still dia mumbling ... arghhhhhhhhhh .. rasa nak sepak seposen je .......... sabo amie ..saboooo ...maybe its time for u to decide and do something for good ..... mmmmm

susah tuk aku cakap .. hantam je boleh takk ??? ..............

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

eelobor berkata...

hehehe, elok hempuk je kepala diorg ngn batu bata

orang muo berkata...

susah sangat sediakan selotape... kasi ngap mulut dia tuh he he..:)
perangai org macam tu memang ada kat mane2..pening dibuatnya. selfish...

yusuf mujahidin ™ berkata...

smekdaun je...hehe

Billet-DOux berkata...

bleh2.. hantam jer.. eheheh

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky