keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 28 Februari 2010

skandle yg menggegarkan ...


(Ralat : baru teringat .. mamat sengal ni jijah di sapa dalam email yahoo 360 yer ... memang takleh korek banyak rahsia from 360 ni..segala galanya terhad dalam 360 tu .. soo bagus juga yahoo terminate 360 .. takde laa ramai kena scam agaknye..)


this is happening real for me n my friend .. asalnye menda ni dalam Tageddd ... a guy ... kekonon nak berkenalan dengan kite .. n timing for this operation memang bebetul elok je dia rancang ... after some time ... dia menghilang kejap .. n then muncul balik ...

actually scam macam ni memang kita leh search kat internet .. antara nak atau tidak jerr.. soo beware girls out there ... dorangg ni kira nak raih simpati laa .. wat citer yg sadis la kekonon .. wife mati la .. kanser la .. memacam la koo .. dah tu keje kemain lagi .. taukey emas laa .. keje engineer la... .. taukey berlian ape bagai .. (keje sehabis bagus laaa sbb dia ingat pompuan ni senang nak terhegeh hegeh kejar poket dia yg koyak tuu agaknye) ...

soo ...my experience lak 2 kali ... 1st dia ni kekonon keje taukey berlian.. asal Itali ..tapi keje skang area UK .. ... soo masa pergi bisnes kat satu negara ni ... kekonon dia kena rompak ... then takleh nak bayar duit hotel ape semua ... hahaha ... (ape dia ingat aku kaya sangat ke nak bayar otel dia tu ?? .. ) sengkek akak jijah ko ni dikk .... takde maknanya nak send duit kat dia beribu ribu ... gaji aku pun tak lepas .. hahah ... hadui laa .. sib baik akak jijah ni sengkek ekk .. kalo kaya gamaknye .. ada gak la simpati .. then masuk duit .. kaya la dia kejap

... tapi yang kelakarnye .. dia kata cash dia orang tu ambik ... but then hotel takmo terima card ??.. what the heck dia nak gebang aku ni ... ada ke taukey berlian nak duk otel memurah yang takde safety? tak masuk dek akal kan ??? kalo dah duk otel 5 star ... takde maknenye kalo dorang tak terima kad kredit .. kecuali ko nye kad tu kena tendang ... ape laa dia .. kalo ye nak kencing orang pun ... bio laa masuk dek akal ... saboo je makk ... bila mak cakap balik .. mula laa dia macam tertelan lidah . takleh nak jawab n terkedu kejap ... haii .. memacam aa ...

lagi satu .. ada ke otel nak kasik ko duduk dulu baru bayar?? kalo pakai cash .. siap dia ambik lebih agi ... kalo kad .. pasti dia gores awal awal kan ?? soo gebang nampak sangat beb..

tapi kan .. kalo sape sape yg penah kena ... orang ni akan call .. korang leh cam cara dia cakap .. macam ala ala negro nye rappers skit .. hahah .. slang dia kan lain sikit ... soo memang boleh cam nye lahh ..

soo mamat ni keep calling siang dan malam nak mintak jijah masukkan duit lam akaun dia ... terdesak .. (nak mintak 210GBP) until one day .. jijah bertukar menjadi resakse hijau dan menengking dia (dalam tipon je laa) ..

lebih kurang gini le >>> kan aku dah kasik tau aku takde duit .. kalau 10 kali ko tanya pun .. jawapan dia masih sama ... maaf le takleh nak tolong dan jangan talifon lagi atau saya adu pada polis ... (sekiann ... wasalam .. dia pun takde call dah bila dengan aku cakap pasal polis ...)

sama juga kes ni dengan kawan sekerja di bachok .. masa tu dia call tanya pasal ni .. kira pakar rujuk le .. ecehhh ... pahsan ... soo jijah storey morey semua .. n selamat laa dia ....

soo ni baru satu kesah ... ni kira biasa je .. satu pihak kepada satu pihak lain ... siri ke dua skandle ni lagi hebat ... lagi ramai orang terlibat .. lagi sakit kepala ... tunguuu ...

nantikan sambungan kesah ke 2 skandle ni yer .. panjang sangat berkajang kajang entry ni kang ... tak larat nak scroll down ...

satu gambar .. keratan daripada mail yg jijah terima kekonon airway dia laa nak datang sini ape bagai ... yg gambo lelaki tu .. tak tau laa dia atau bukan .. yg pasti dia kasik gambar 3 keping .. semua orang yang sama ... soo bahaya juga sebenarnya letak gambar lam intenet ni .. sesape saja leh guna wat skandle macam macam kan ?? .. hmmph ... sendiri mau ingat le kawann ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky