keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 17 Februari 2010

Sungguh tak cerdiks ...


Aiyaa .. tadi pagi .. singgah kat pam station area Cheras atau ampang ekk?? tah leee .. jijah ni bukan tau sangat jalan jalan ni haa a... tapi yg pasti pam station tuu dekat tepi hiway ... sooo .. masuk laaa tandas kat pam station tu ... (hehehe masa untuk re fresh) .. sooo tandas ada satu je pun kat situ

baru je nak ehemm ehemm... alih alih ada orang ni dok memain lak ngan tombol pintu ... dah tau sekali pusing tak bley bukak .. gamaknye ada orang laa .. (dalam hati rasa bengkek jerr ...) baru masuk je pun .. lain laa kalau dah ber jam jam orang dok bertapa dalam tu haaa ... ape daa ...

dalam hati cakap ... sape laaa yg bengap tak abes abes nih ... jgn pintu tu terbukak udah (lupe nak selak daa .. kunci kat bawah tu jer .. arghhh)... ahh saket ati nye pasal ... selesaikan ape yg patut n blaa ... cesssssssss ... baru balik clubing ape dak pompuan cina nih ... rambut kaler merah bagai .. siap ada tattoo kat lengan ... adehhhhhh .. gaya dressing kemain lagii ... tapi otak tak bley guna kaa??? chii sinn .. rasa nak keperok je otak dia .. biar terkucil kat situ ... bengaps ..

blaaaaaaaaaah ..... kacau gua nak feeling jerrr ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Insan Biasa berkata...

ish ish !!!!

Rugila tak dapat termenong
lelama cikit hit hit hit ....

Billet-DOux berkata...

huhu, laen kali minta teman lah, sorang jaga kat luar.. ehehe..

@juera berkata...

terbantut hasrat nk bersaham lbih..hehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky