keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 3 Februari 2010

syatrah..

dak comel Syatrah ni ... nengok la dia nye keje ... abis semua brooch jijah dia kutip n susun kat atas meja tu ... saja jerr ... suka laa wat sepah sepah bilik acik mie dia .. haiyaa ... pantang nampak camera .. dia pun posing terus .... elok laa .. anak bapak ...








mmmm weekend aritu rasa letih sangat mata lepas buat assignment multimedia nih ... ambik eye pad ni ... huuu sejuk nyaman .. macam biasa .. dia pun nak jugakk .. selagi acik jijah tak kasik .. selagi tu laa dia dok menyerendeh ... melekat jer .. tapi dalam masa jijah dok pakai tu .. singgah dua kiss kat pp jijah ... hehehe ... pandai bodek yer ... mmm ni turn syatrah lak ... heheh siap baring ape bagai .. menyengih jer bila dapat tuuu ...




~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

ina mail berkata...

budak-budak memang, apa yang kita tak bagi usik itulah yg dia nak usik.lumrah alam.

pak long berkata...

salam...
jeliternyer adik tu....klas kan jijah

LiNda berkata...

hahahaha

releks jek dia landing...

Insan Biasa berkata...

Masa kecil menjadi kenangan ...

suka duka kehidupan .

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky