keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 18 Februari 2010

Thursday morning blues..






Uuuhh ... mood bercuti masih berlegar legar di minda n perasaan ku .. sungguh di pengaruhi kemalasan dan perasaan seronok ber lila-lila di kampung ...mmm ..

masuk keje pagi ni ... Humang aii .. baru tinggal sehari .. dah sepah tarah meja makk ... tak suke cam nih .. kalo yer nak guna .. letak laa leklok balik .. nak buat sepah boleh ... tapi buat le kat meja korang ok. (kalo sepah sepah ... otak mak leh jamm koo ... takleh berfikir dengan tenang)


mmmm satu agi yg pelik nyerr .... alih alih ada lak mug kucin ni ... rasanya mak dah kasik kat seseorang . apasal ada balik nih ?? hahaha putus kawan ke ape ?? main pulang pulang balik gift nih??? atau dia lupe lak mak dah kasik kat dia??





mmm i like mug size gigas ni .. bukan ape ... kalo dah beli air bungkus tuu .. masuk je terus lam mug tu haa .. takyah laa nak gantung gantung ape bagai .. lagipun kalau beli pagi ... dah petang karang pun ais dia still ada lagi ... sejukk .. nyaman sehh







satu lagi kegunaan dia ... kalo sape sape yg sengal nak kena hentak ... leh gak guna mug nih ... biasa memang orang tegur nyer pasal mug nih .. n aku dengan selambe badaks nye akan menjawab sebegini >> "alaaa bukan ape ... senang nanti nak hentak sape sape yg sengal tuuu .... diikuti dengan gelak rope orang jahat hahahah"

harga mug yang besar gabak ni RM4.50 sen ... mug kecik yg biasa tu RM6.90 sen .. kalo korang laa ... korang beli yang mana satu??

hahah tengah aku ambik gambo mug nih ... alih alih jiran ku cakap .. looorr .. ambik gambar mug .. cuba laa ambik gambar aku ... hahaha ... ape lagi .. snap snap .. n siap cakap .. aku masuk lam blog nanti ... hahaha ...


... nanti nak tanya jiran belah kiri ku ... lom sampai lagi dia ... 8.30 dah ni .. sampai karang mesti dia mumbling komen pasal bas lambat laa .. train penuh laa ..memacamm.. .. hehee dah boleh agak dahh ..

huuu ada meeting ... jgn laa suh aku replace .. tak suker ... lagipun semua bos bos je masuk .. ape kelas kalo aku sorang sesat kat dalam ... ahaks .. nanti semua dok nengok kat si "chomel yang bulat" .. hahaha perasan .. tapi yg bulat tu memang confirm K ..

Ahhh kena masuk meeting... Bos semua takde.. Boring... Time ni la penyakit dia datang menyerang... Benci ahh alasan biasa dia tuu... Dah jadi kebiasaan dia... Tak suke perangai yg negatif ituuu...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

mrs.ecam berkata...

comel mug 2...murah lak 2
bli kt ane??? klu org yg jijah bg 2 x mo bak la bg kt sye...heeeeeeee peace

Insan Biasa berkata...

Banyak nya hiasan

Hihihi cecomal ....

Insan Biasa berkata...

Banyak nya hiasan

Hihihi cecomal ....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky