keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 17 Februari 2010

Trip Balik Kampung ... Day 2

Day 2 ….

Semalam baikk nyer layan citer lomantik tahap dewa dewa … dari jam 6.30 ptg sampai laaa jam 3 pagi ..jiwang karat la pulak rasanya … (kan best kalo dapat date ngan dia mm… lupe kan je laa hasrat ko tu jijahh..)…mm udahnye tak jadi potong baju daa … ralit nengok tv jer .. hampes …tak boleh .. esok memang kena potong gak baju … semua baju aku dah season daaa .. melelas sampai … hiss ..

Tah ape ape aku mimpi mengarut tadi malam… gak nye lama sangat takde sape tido lam bilik ni … dah jadi stor lak .. semua bantal cempak sini .. then baju n memacam aaa susun elok je atas tilam … hehehe sabo je la ..

Semalam aku mimpi aku pregnant ....PREGNANT?? hahaha cemana kess?? hahah yg lagi best tu .. siap aku leh rasa bonjolan kat prot aku ni haa .. rasa kepala .. rasa montot BB terbonjol bonjol kat prot aku …tetiba lak … hp aku nyanyi lagi itik pulang petang daaa ….(Vicky call) … aku celik mata jawab fone … sesambil raba prot aku …  takde pun bb ..sadis nyerr… (ni kes nengok berita pasal pembuangan Baby la ni .. sadis … len kali kalo ada yg takmo BB … kasik je kat aku …. Ada paham ?? jgn main campak campak n bakar sana sini … siot jerrr)

Rindu tahap dewa dewa je rasa semalam …
agaknye dia ingat kat aku dak?
Mmm rindu tak dia kat aku ekk ??? …
Aku rasa macam lama gila la pulak balik kampong ni … padahal sehari je baru … arghhh kes berat ….
Sadis lak rasa … plan nak gi date kat pantai tak jadi …
Takpe aaa .. takde rezeki .. nak buat cemana ….

Ok ah … nak tido dulu … leh ke nak mimpi date ngan tuan punya kerang??? Rindu aa kat dia …. Ok all .. jijah nak naik kayangan … Salammm… n have a good sleep n rest k … adios ….

DonJuan …. I miss u v much …..


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Hihi Dr Love teringin nak jadi bidan ... hihihi

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky