keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 17 Februari 2010

Trip Balik Kampung ... Day 3


Day 3 … Monday 15 Feb 2010

Harini aku di serang sakit bahu .. belah kanan .. lenguh nye laa rasa … ape aku buat ekk ? rasanye semalam aku just potong baju 3 helai jer … sakitnye …tah tah sbb aku angkat tong air besar kot …alahai .. manja la pulak skang ni .. dulu ok jer … hampeh …

Semalaman aku tak dapat tido nyenyak …memacam la pulak otak aku dok fikir … 2 - 3 jam sekali aku bangun … letisss … sudahnye fedup ape bagai .. aku bangun jam 7 pagi .. tros buat sarapan … hantam saja lah … kalo aku golek golek pun bukan lelap pun mata …

Soo tadi pagi mula laa ngan keje menjahit aku… malas nak jahit tepi sendiri .. soo aku pegi cari kedai ..sampai ke jelawat sana nun .. sib baik ada kedai bukak .. legaa .. tak laa buang masa sangat dengan jahit tepi tuu … anyway lama sangat tak menjahit >> bahananya … asyik salah jerr .. dah jahit . tetas balik .. jahit .. tetas .. buang masa n tenaga tol laa … soo tinggal nk sembat tangan je la .. buat kat banting je aah … takpe slow pun .. janji siapp …

Soo esok dalam jam 2 aku gerak balik KL semula .. rasa tak puas agi duk kampung …sadisss ….




~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Insan Biasa berkata...

hihi bestnya dok kampung ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky