keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 17 Februari 2010

Trip Balik Kampung ... Last Day


Hari ni aku menghabiskan sisa waktu yang ada (sementara tunggu pak lah balik dari KB) .. aku mengemas semua apa yg aku dah sepahkan .. sempat lagi Buang Sawang satu rumah ni..dari ruang tamu sampai ke dapur.. (memang keje aku jer .. sbb nye orang lain takleh kena habuk .. kang bersin je kerja dari siang ke malam ... ciann) ... si syatrah biasa laa .. nak jugak .. nak jugak ... (kasik je penyapu .. biar dia buang sawang kat belah bawah) ..

ambik pokok utk lebri aku .. (gonjeng sangat aa lebri aku ni .. pokok takde..tak ceria langsung) ...

baru terhegeh-hegeh nak kemas beg ape bagai ...

snap gambar ibu kat dapoo ..

makan ramai ramai ...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... time to go ...(part ni tangkap leles dalam hati..)

singgah selising - terjah kedai barang terpakai ... (best ... best)



~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Hihi seronoknya ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky