keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 28 Februari 2010

Yesterday ...



mmm semalam jijah janji nak cerita pasal skandle tu kan?? .. but then ... lappy ni takleh nak connect wifi kat ruang tamu ... frusttrated.. continue sembat baju kurung .. sampai la ke petang .. siap sehelai ...

then teringat lak resepi puding roti (dari dapur sape ekk .. jijah lupe laa ... tuan tuan dapur .. jijah mintak halal yer resepi korang) ... masuk dapur n mula project ... yg lelain semua take a nap .. soo rumah ni rasa sunyi sepi ... jijah rasa sleepy n tired .. but then .. rasa takmo tidur ..takot pening kepala ... soo .. follow resepi .. a-z ..

tengah buat menda alah tu .. turun bawah lak si syatrah .. mmm kitchen helper ke ?? disaster ?/ hahaha .. dia main peti sejuk je .. nak itu .. nak ini .. hmmm ... layan jer laa budak demam ni ...

taraaaaaaaa ... siap la puding roti ku ... versi edited by jijah .. heheh resepi .. plain n chocolate ... jijah lak .. rose n milo .. lantak le ..janji abis ..

soo ... elok jam 6 siap semua masak ... then hp nyanyi lagu IYAZ-Replay ... uuhh sms ... pepetang hari .. sape la pulak ni ?? ... sekali nengok .. Dr. Ahmad .. aik .. apasal lak ? ... upenye dia ajak jumpe ... mmm ..cemana ni ???.. badan rasa letih ... tapi ni dah kali ke 2 dia datang sini ... last time aku ada keje n tak dapat jumpe dia .. what a bad friend i am if i didnt c him ..i bet he will never ask me again next time ... soo ajak pak lah teman .. sbb nye kalau dari rumah nak ke kl ... paling lama 2 hours ... paling laju ... 1 jam 45 min ... soo .. huha huha sana sini mau tengah malam ... at least pak lah can be back up driver ... hehe .. lagipun dah lama tak kuar 2 beradik ... tu pun kalau dia nak la ... orang dah kawen ni susah sket nak ajak .. kang bini bising laa .. ape la .. tak suka ahh .. ape pun .. kalau dia takmo ikut .. aku tetap akan kuar .. so whatt ....

lepas mandi ... kemain agi .. on blogger dari hp ... konon nak update ..dah type panjang berjela .. sekali takleh nak send .. arghh .. kerap dah jadi gitu ... bengang je ... tros click out .. bersiap n kuar lepas maghrib ... to kl ... dia tunggu di SOGO ... punye la ramai ummat .... 2 kali gak aku tawaf bangunan MARA tu .... takde parking ... hahhaa gila je aku .. dok tunggu tempat bas ... kuang kuang kuang ... bad driver ... hahaha ...

1st ..pusing kampung baru .. beli nasik lemak kat sekolah tu (tepi padang) ..special request from mem besau ... si syatrah nanges kemain lagi ... promice to buy nasik lemak n ayam goreng ... then menuju ke Jalan Bukit Bintang... Ahmad ni pernah janji nak banjer aku makan makanan arab .. heheh beria ia dia ajak aku g sana ... soo ok la .. no problemo ...

sape Ahmad ni ?? .. hehehe bukan bf aku laa (jangan nak skandle yerr) ... BF n laki orang lain daa .. dia ni kira macam abg angkat merangkap orang yg selalu bising pasal aku nye studi laa .. dia ni orang afrika .. berkahwin ngan orang penang .. ada anak sorang .. soo dia datang kl ni ada pertandingan ape tah .. kat UKM ... oo yeah . dia lecturer... ni 1st time aku jumpe dia face to face laa .. sblm ni tru sms n face book ... kenal kat dalam tagged .. hahahah ... semua atas sesawang .. baru melanding kat darat .. huhuu ...

ok la ... have fun .. walau lidah aku rasa macam terbelit belit speaking london all the time ... (lama gila koo aku tak speakang... takde geng nak belit lidah .. hehehe .. abis tecacull cemuaa..) hahah ... 11 years ago .. i met a chatters from chennai ... programmer komputer .. jumpe pun sbb dia dah nak balik kampung that nite ... jumpe kat pertama complex dengan kak fara as a bodyguard ... Mahesh ke nama dia ekk .. lupe lak ... now dia di UK ... kontrak kat sana pulak .. tak tau aa kot dia nak settle down sana ke ape..... baru kawen gak .. bini chun giler rupe macam kajol .. heheh .. lawo laa senang cerita ...

ape pun .. tak semuanya perangai tak serupa manusia .. yang baik .. tetap baik .. ape pun .. berhati hati kalo nak jumpe sesape yg kite tak kenal .. bak kata orang tua .. rambut sama itam .. hati lom tentu sama macam kite kann ?? ... ape pun .. kebarangkaliannya tetap ada ;) ...

soo .. have a great day all ..






~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky