keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 15 Mac 2010

12 tips kerjaya & rumah tangga

Ni hutang dari Jumaat lepas yer .. sori k ... banyak sesangat menda nak kena settle .. kat opis n juga studi ... now kat umah .. aku sorang je ada ... huuu ... letis n rasa macam bisu lak ... tak bercakap cakap ngan sesape ... pegi takde matahari .. balik pun ... matahari dah ilang ...

emmm ... ni gambar masa ceramah tu la ...  blurr .. hp ni meragam lak ... elok la pulak time aku nak ambik gambar berdua .. hergh ... last ly dia masuk lam bilik sebelum balik .. sekali lagi aku mintak nak bergambar ... hehehe dapat la jugak .. sengih suka macam kerang ...nanti jijah post step by step ape yg dia kasik ceramah K ... yg dah kawen untung laa .. leh prektis .. yg lom kawen .. BELAJAR .. hehehe .. okie ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky