keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 5 Mac 2010

1st TAG Jijah

 aiyah .... jijah seboleh boleh nak nyuruk kalo nampak tag ni .. heheheh sbbnye rasa macam jawab soalan KPSL lak ... hehehhe sampai berkajang kajang .. sib baik ni soalan cepu mas ... 3 je dah  ... sooo .. ini adalah jawapan jijah

1.) you have to printscreen wallpaper that you are using now



2.) Tell us why you like the wallpaper? 
alamak .. sebenarnya masa ambik lappy ni dari abg ... dia tak kasik tukar gambar kat skrin ni ... sbb dia sangat suka n alasannya ini adalah lappy "KAMI" ..sooo jijah kena jaga laa lappy kesayangan dia dan bermakna tak bley tukar wall paper dia ...


tapi pc kat opis jijah gambar ni >>> cute tak??? samurai comel tengah pegang pedang .. jijah suke sangat ....Brutal abeshhh ...




3.) Tag 10 people 

okeh ... sila jawab yer tag nih .... sori laa .. kawe dah kena jugak ni ....

1.Mamasyipah
2. Paklong
3. shalleyshalina
4. ultraman_88
5. **Bila Comel Jadi Comot**
6.  Nor Hayati Ramlan
7. iDAN

8. fatimi estar

9.jiran depan ku .... sila jawab ...
10. zam3585 ..

sila laa jawab yer ... sori daa .. saya pun sudah terkena ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

angah iza berkata...

wahhhhhhhhhhh gambar samurai tu kemain gempak lagi ek :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky