keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 27 Mac 2010

2nd award for beautiful blogger..


Huuu ... mekacih Hayati .. sbb tag jijah ngan beautiful blogger ... semalam jijah baru je post tag yg di hadiahkan

sooo .. ini di hadiahkan oleh HAYATI .... mekacih dear ,, tag jiah .... hehehe ... jijah tak cukup masa nak go blog kat Sabah ni .. soo mintak maaf tak dapat nak link kan utk 15 orang lagi .... Pakai yang semalam je ekk ...

anyway ... jijah akan jawab bab 3@Ketiga: 7 perkara tentang diri saya

1. Saya suka ketawa dan buat lawak .. tambah lak kalau jumpe geng ...
2. Saya suka jalan jalan makan angin .. suka ambik gambar .. 
3. Suka sangat sangat dengan benda benda kecik terutama souvenir yg cute miut tuuu ...
4. Suka masak n makan ... + gardening ..
5. Sangat mementingkan friendship ... sangat setia pada pasangan ... (selagi dia setia pada aku laa)
6. Allergic ngan orang lelaki yg berambut panjang n pakai kasut "legent" .. hehehe leh lemah lutut den ...
7. sangat suka kalau orang manja-manjakan jijah (walau minah ni nampak brutal..heheh)


 sooo ... itu je nak cakap pasal jijah ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky