keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 28 Mac 2010

Aaachumm...


alamak ... jijah telah di serang virus nampaknya ... bersin dah 5 - 6 kali ni ... biasa sekali je .dah mula rasa berair hidung nii .... jgn la selsema ... kalau naik flight masa selsema ni .. mak aiii .. sakit nanti .. dah macam kena kejutan je dalam otak nanti ...

hari ni ... bebudak training ni dah mula pandai berkomunikasi .. dah pandai menangkis segala serangan ... tapi ada laa sorang dua yg masih malu malu ..maybe sbb masih belasan tahun ... golongan sasar lak .. pangkat pakcik makcik .. mak ayah ... cemana laa depa nak mengajar nanti...

aku lebih risau ..tercapai ke hasrat utk membasmi buta huruf dalam 90 jam jer?? kalau bebudak mungkin laa .. ini orang orang dewasa .... banyak benda nak buat .. banyak komitment ... mmm ... entah lah ... YAKIN BOLEH aje lahh ..........


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

sI tEDI berkata...

aku pun sudah mula bersin

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky