keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 7 Mac 2010

keli ke?? yu?? bosa giler...






ape perasaan korang kalo tengok gambar ni?? dalam email yg jijah terima tadi .. kononnya ini ikan keli yang telah di tangkap di Mukah Sarawak .. besar gila kan ... agaknye dah berapa puluh tahun .. tah tah ratus tahun agaknye ?? ...
perasaan jijah ?? ... sayangnya ikan sebesar gini di tangkap dan di sia sia kan .. lepaskan aje la .. lagipun bukan ada orang yang akan makan ikan sebesar ni ... dan tentu rasanya tak sedap :-? ... bau tanah agaknye .. macam ikan talapia lombong tu kot ... hehehe ... tah lah ... lagipun ... kemungkinan besar ... ada lagi ke ikan sebesar ni ?? mm mungkin tidak kan ?? .. sadist ...
ape pun .. aku suka tengok ikan ... rancangan kat astro tu memang tak miss lah ... ape pun .. yg kat india tu .. killer cat fish tu memang besar ... tapi tak boleh lawan ikan keli ni lagi laa ...

ni gambar ikan keli ke? ikan yu ke ? keli ada polka dots ke kat badan dia??



~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

TUKANG KATA berkata...

entah le..org kata tu jenis yu kan..

eynda berkata...

Besar giler!

Jijahh @ f.k berkata...

tukang kata >> ye ah .. jijah pun rasa ikan yu tuu ..

Jijahh @ f.k berkata...

eynda >> silap aribulan ..orang pun dia makan ..

PROJEK KELI KANVAS berkata...

Pelbagai info2 menarik berkaitan ikan keli....
http://kelipenang-aquamutiara.blogspot.com/

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky