keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 5 Mac 2010

Bad Driver ...


Semalam masa nak balik ... alih alih hati aku berdetik masa nak lalu kat terowong kecik tuu ... memang satu lorong je .. sbbnye kat tepi tu ada kereta parking .... biasanya memang kereta laju laju kat situ .... aku slow .. n terbukti firasat aku betol ... alih alih meluncur laju honda odisey silver ... cesss .... sbb dia takde tempat nak reverse .. aku mengalah n reverse ....

driver tu wat tak tau jer .... jalan macam bapak dia nye jalan jer ... kot la nak angkat tangan ke .. senyum ke .. kenyit mata ke .. hampeshhh .... sib baik aku pakai kodok kecik ni jer .. kalo aku pakai Hummer .. hahahahah ... siap la koo ... aku sudu sudu kan bummper depan ko tu ... hahaha ... (gelak cam riak jerrr huhuuuu) ...

cian mamat tu .... kurang sifat ... sok dia kena baru dia tau ... huhuuu


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Insan Biasa berkata...

huhu....

sabar dan lawan .....

Jijahh @ f.k berkata...

malas nak layan orang sombong cnggitu ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky