keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 7 Mac 2010

blurr... lagik ..


blurr beb ... lemah rasa urat saraf aku dok keje kan benda alah ni...baru siap 30% ... ini pun program dia kira dah senang berbanding program yg lelain ... haduu .... aku rasa aku takde laa bengap sangat dulu masa kena buat programming C++ ..hahaha ..banyak makan semot ke amie ??? ape daaa engkoo ...

malam ni kena pack barang .. gamaknye aku angkut gak laa lappy yg berat nih ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky