keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 30 Mac 2010

esok dah balik ...

 wawawee . malam ni malam last aku tido di sabah ... uhuk .. bila lagi laa dapat datang sini ekk ...
tadi siang pegi shoping sama bos n pegawai pendidikan ... huuuu sabo je aku . last last aku dapat jugak beli gelang tiger eye ni ... hmmm belang dia pun dah macam harimau bahh ... nanti sampai kl aku ambil gambar n masukkan ...

tadi minum minum di sembulan .. cantik betul tempat dia .. nampak exclusive gitu ... tapi malam ni blogger meragam lak .. nak masuk gambar tak dapat nih .... sabar je aku .. 4 kali upload .. masih fail .. fed up ... nak tidur dulu laa ... nite all .. esok hari last ... sadist ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

selamat kembali ......

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky