keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 11 Mac 2010

I'm Back Babeh ...

Salamzz all ...i'm back home save n still 1 piece .. hape pun aku bersyukur tadi tak jadi ape ape .. sbbnye .. kapal terbang  yg aku naik tadi gegar semacam beb .. nak kata takot tu ... takde la sangat .. tapi cuma terfikir je .. aku lom kawen agii .. huhhuuu hehehe .. acah mak leboh .. korang ni ... ada ke patut aku pikir cenggitu ...

letih ahh ... 3 hari g sana .. ari ari balik lambat .. gerak memanjang .. makan memanjang ... nak shopping memanjang takde laa ... lom gaji aa ...

ape pun ... aku bersyukur ... akhirnya aku dah abis jelajah semua negeri di Malaysia pada umo aku 23 thn (ha?? ye ke 23? jap nak kira balik..heheh) .. thanks gak kat bos aku sbb bawak aku g Sabah sblm dia bertukar ... (kira kesian aa kat aku yg tak penah sampai Sabah ni kan) ... bos aku ngan staff aku ni tak sesabo nak balik dah ... tapi aku .. rasa macam tak puas jerr .. rasa nak tinggal lelama sket ...

tadi siang masa g pasar filipine .. aku call kawan lama aku si Alim .. hahah sempat la jumpe jap tak sampai 5 minit ... bos aku terkejut je nengok aku jumpe dia .. bulat mata ... (hehehe apasal bos??) ..masa aku kenalkan kat alim ... ni bos aku .. ni staff aku ... si alim ni leh lagi introduce aku kat depa ... Ni GF saya .. hahahah .. hampesss ... bos aku slambe cakap .. ooo ok la tuu .... alimm .. alim .. slambe kodok je ko ekk .. dari dulu sampai skang ni ... tak penah berubah biarpun ko dah tua ... hahahah (aku menten muda ..ta berubah)

ape aku soping ??? ..alaa ... aku tengah muflis aa .. just beli udang kering kat ibu ngan kuih kegemaran dia ... KUIH CINCIN ... hahaha .. puas ati aku dapat belikan tuk dia (satu kotak kecik je ) ... yg lain nanti len kali aku g sabah .. aku beli aaa souvenir ...   (ayat penyata ke tu??) .. hheheh

ok ah ... gambo kat atas tu gambar masa balik tadi ...kat airport .. tunggu paklah jemput ... now aku rasa macam tak boleh nak duduk n nak tido ... esok aku citer satu satu .. banyak menda nak citer ni ...

nite alll ...sweet dreams ;)
..........................................................
oo yeah .. apasal tah tetiba aku mimpikan Tun Mahathir semalam .... takde kaitan n takde citer pun pasal dia .. alih alih masuk lam mimpi .. hehehehe ... ape kess??/

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Chá das Cinco berkata...

Is welcome friend
Kisses
Gemária Sampaio

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky