keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 3 Mac 2010

jeng..jeng..jengg ..... SABAH bahh..


SABAH .. here i come babeh ....

baru jap tadi staff aku call ... dia cakap .. aku kena g SABAH next week ... trip kali ni kami ber 4 .. (cess kami lak ) Bos 2 orang .. aku dan staff aku ... ohh aku sangat teruja .. sangat teringin ke sana ... tuhan ku ... izinkan aku menjejakkan kaki ku ke Sabah ... (jgn teruja sangat jijah .. kang frust menonggeng) heheh

cuma satu negeri ni aje aku lom jejakkan kaki ... yang lain semua dah selesai ... tah la ek ...utk orang tak mampu macam aku .. cukup le jalan jalan makan angin lam negeri jer ... lagipun .. duit aku memang sangat sangat terhad ok ... tunggu aku abis studi dulu ..baru la leh lila lila makan angin ...

next trip .. ke pulau ... heheh .. actually dalam angan angan aku ... aku nak g pulau kalau honeymoong ke ape .. tapi di sebabkan lambat lagi aku dapat kawen .. (hahahaha sila gelak guling guling yerr .. ayat paling sadist tahap gaban z buat thn ini)soo aku akan jelajah pulau pulau tu secara berkumpulan atau ngan best friend aku ke ... nengok la cemana ... nengok bajet gak ... kalo dah muflis sampai 4 bulan macam ni ... lupekan aje la jijah oii ...

tapi .. dalam rasa teruja nak ke sabah ni ... aku risau gak ... sempat ke aku nak pulun keje keje tuk tender ni ??? arghh .. aku cakap kat korang ... tender mender ni la keje paling rumit aku rasa .. memacam songeh nak kena buat ... meeting ape bagai ... bukan sesenang nak lepas satu satu tauu .. tapi aku just AJK je la .. bukan nye panel ke ape ... lagipun tu tuk bahagian aku .. sooo takde buyers ok ..

teringat ada satu syarikat ni ... sesedap rasa je tembak melulu ... kata kami buyers .. pilih kengkawan .. sedara mara .. guna orang dalam .. . perghh .. time tu aku baran je .. suhu tahap membunuh .. dan dan tu aku rasa menggeletar n gatal tangan..rasa macam nak sepak je mulut jahat tu tauu ... len kali kalo tak paham cara nye .. jgn aa main sedap cakap jer .. dan dan tu jugak aku sound dia dengan penuh panjang lebarnye .. walau di depan pengarah aku ... peduli ape aku ... kuwang ajo ... lagipun ... dia tu bukan tau di untung ... dah dapat tender .. buat keje leklok ... masa nak keje .. kemain lagi janji macam macam ... itu ini begitu begini janji .... sekali dah dapat ... hampeh ... siap nak menipu lagik ... tak pepasal kena siasat ngan BPR ... nengok sape susah skang ??? kami gak tauuu ... hampessssssssss ... dah tu .. orang melayu lak ... adoiii ... malu beb .. maluuu ...

huh ... dah tu dia cakap ... sumpah ... dia takmo dah masuk tender tempat aku ... hahahahha ... last last ... nampak gak nama syarikat dia terpampang atas meja aku ... haa tu la dia .. piir dulu sblm cakap ... ni dah macam dia ludah ... then jilat balik ludah dia ... sape malu skang?? dia jugak ...

heee .. memang beribu satu karenah kalo kena keje ngan orang nih ... saboooo je la ubatnye ... tapi kalo dah tepat pada masa dan ketika .. tembak jerrr ... peduli ape aku ...asal puas ati ... hantam sajalahhh ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

Billet-DOux berkata...

Welcome to sabah (dui, lum lagi kaka pegi) ehehe

ChaLie IbraHim berkata...

SY PUN NK G SABAH...NAK BALIK SABAH...WENDUUUUUUU T_T

Jijahh @ f.k berkata...

haaa sape nak ikut?? leh masuk lam beg akak jijah ... hehhe

white eve berkata...

kak jijah! sila bawak saye yer! nnt kiter jadi tourist guide akak! (^^)y

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky