keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 2 Mac 2010

kenapa ??........


kenapa tiba tiba jantungku berdegup laju?? ... (biasanya kalau orang rindu .. org yg di rindu itu akan dapat merasakannya) ... tu pun kalo bebetul rapat le ... dah macam ada blue tooth lak ... leh rasa rasa .. ecehh ...

ibu ke yang merindui aku?? ... call tak angkat lak .. hp n rumah ... mana ibu pergi ni??

abg adik?? ngan abg ni memang ada 6th sence ... biasa kalo teringat .. dia akan muncul ... tak esok atau lusa .. tak pun tetiba je masuk sms dari dia masa tu jugak ... hmmm ... tapi dah sembang kelmarin duluuuu ....

yg lelain adik beradikku baru jumpe n cakap je pun ...

abg ? semalam baru sembang pasal nak g Brunai ... ape kes?? hati tak tenang lagi ekk ?? nak sembang lagi?? takde lak tegur aku tadi masa dia masuk?? ... sembang ngan aweks dia kot ..

tolong jangan rindu sangat yer ... contact je terus aku di sini ... penat bila rasa berdebar debar ni ... macam exesais berlari berbatu batu ... rasa macam cramp jer ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky