keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 16 Mac 2010

kes berat ....



auch .... memalam buta ni tetiba teringat kat nasik lemak sambal udang yg best tuuu ... adehh ... mana nak cari ni ... yg ada rasanya tak sama .... dedolu penah kitorang stay umah kakak angkat apak di kuantan ... salah satu yg buat teringat tu ... sbb dia nye nasik lemak .. POWER beb ... tambah lak sambal udang dia .. perghhhhhhhh .... tapi kan ... rahsia dia dah terbongkar laa .. sbb dia letak aji kemain banyak daaa .. satu sudu teh ... mak aii ... ini boleh bikin kepala jadi licin ... hehehe ...
esok nak suh abg banjer nasik lemak bibik kat chow kit ah ... ngan paru ... huuuuhh cedap nyeeeee .....

sape korang kat sini suka makan nasik lemak tu ????



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Amieynna Amin berkata...

wow.. menyelerakan..
saya yg br pas mkn pon leh lapar balik..
uhuhu

ct fad berkata...

Selambak nasi tu..berlemak2 ler nti badan tu..hahaha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky