keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 8 Mac 2010

kes tido lambat ...

heheheh ... tah ape ape jadi kat aku arini ... nasib baik laaa keje bz amat ..sooo takde laa kena buat paperwork n duduk je kat tempat ... kalo idak ada yg kena pakai batang mancis untuk menongkat kelopak mata ... heheh
semalam aku tido jam 3 pagi ... soo bermakna aku tido just 3 jam jer ... pagi tadi walau letiss aku bangun cam biasa gak ... sbbnye ..hp aku cas kat dinding ... alarm dia ... mak aiii .. makin lama makin kuat ... lagu nasyid koo ... hahahahah pas ni aku nak tukar lagu  >>>> Bila Izrail ... datang memanggil ... huhuuuu kot lagi senang aku nak bangun pagi nanti ... tapii .. biasanya aku biar adik ipar aku bangun dulu laa .. sbb aku suka mandi lelama .. kasik sejuk beku ... perghh ... skang ni air takyah pakai heater pun dah memang panas ... tak nikmat langsung ...

skang ni aku tengah berpeluh peluh angkat kotak kotak buku semua ... punggah kuar .. masuk balik .. semak satu satu beb .. ni laa kejadah nye bila langgar kontrak .. bukan dia je susah ... aku pun lagiiii ... susah beb ...
moral of the story .. buat keje biar mantopp ... takyah buat keje 2-3 kali .. buang masa jerrr ... huh ..


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky