keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 1 Mac 2010

lawak sikit lah ..

ok ok .. aku tau .. korang pun dah naik menyampah baca puisi yang tah ape ape gila tahap dewa dewa tu ... ada yg baca sampai nak muntah ijau kot ... hahaha sori .. what to do .. aku tulis ikut rasa ... time aku rasa syahdu keparat ... gitu la jadinya ... tapi aku lagi suka kalo korang leh join aku gelak golek golek baca kesah kelakar aku ... itu lagi ceria n happy ... cas positif ...

soo now .. serius mata aku dah naik lebam ... letih dan berkarat ... aku nangesh lagi tadi ... itu susahnye bila aku tak reti nak meluahkan pada orang .. (mm orang pun tak suka dengar).... sooo ... gulp ... aku dah telan masuk lam usus aku .. esok sesudah subohh... aku akan flash dia masuk lam tangki OK ... hehee ..

tadi dalam sedih pun .. terhibur gak kejap ngan telatah pegawai pegawai yang lawat tapak sekali ngan jijah tadi pagi ... masa last part lepas rumusan .. kali terakhir kami semua round lagi sekali ikut bos besau (2nd bos kat jabatan aku laa) ... mm ramah gak dia tegur aku lately .. sejak masuk meeting aritu le .. bahaya .. bahaya ... korank jiran jiranku .. aku kasik warning .. jgn menggosipkan aku yer .. tak salah berbaik baik sesama manusia ... hehe

sooo .. 2nd bos aku tu cakap le .. meh kite ambik sorang sikit semangat kubur belakang nii ... hahaha .. ape lagi ... baru aku perasan ... ada jirat cina rupanya .. perghhhhhhh .... kalo yang dah lelama tu ... tak tau nak kata laa .. patut aa dorang ni dok cakap ... tempat ni .. kerazz kerazz ...

soo nak cakap nyer .. tepi kubo ni ... tanah dia dah mula pecah koo .. abis retak tembok batu kat bawah tuu ... n aku nampak air dah mengalir banyak kat dinding tu .. sampai naik lumut ijau ... ok ke tidak tu ?? entah lerr ...

then ada dua sahabat ni ..dok sembang tepi aku ...aku cakap kat depa ...

aku >>> uiii bahaya betol .. belum ape ape lagi tembok dah pecah ni ...
guy 1 >>> haa tu laaa .. kang ada lak keranda yang menggelongsor jatuh kat bawah ...
guy 2 >>> hahaha... tengkorak sape laa jatuh tegolek golekk kat bawah ...jenuhh le depa ..

time tu kami ber 3 gelak sakan ... gelihati ...
aku ingat aku je kepala tak berapa nak betol ... rupanya ada gak orang yang sama sewel macam aku ... hahahaha ceria laa hidop aku sekejap ..

masuk lam bas .. di pasang lak lagu dangdut ... elok sangat aa tuu ...semua mendangdut tidoo ...tergolek kiri kanan ...

masa pegi sana .. pilot pasang lagu kareoke jamal .. ahhh .. tangkap leles jerr ... siap aku nengok kat cermin depan .. bos besau siap nyanyi koo ... hehehe ...

aku lak .. dok skodeng kete kat belah luar .. malas nak dengar sbb masa tu mata aku dah mula berair air sket ... dah mula nak jiwa kacau ... tahan .. tahan ...

ok dah .. aku nak naik kayangan ... jumpe dewa dewa lak ...

semalam aku mimpi pedang jepun di batang tengkuk ku ... huuuu memang pun .. kena cantas abis abisan arini .. sengal je aku rasa ...

dah abis ... selamat beradu n esok bangunn ... gi keje .. jgn malas malas ...
chai yooo chai yoookk ...
...............................................
esok aku ok le kot ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky