keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 29 Mac 2010

Lawatan ...

 hari ni kami melawat dua buah kelas Literasi Fungsian ... satu di kampung Gayang dan satu lagi di kampung Bitutai. dua dua kelas ni di daerah Tuaran ... kira yang paling dekat n senang akses lah ....
gambar masih dalam HP ... nanti la bebila jijah post dalam ni ok ...

Hari ni Sabah telah di basahi hujan yang lebat ... now dah makin berenti. since 11.30 tadi rasanya hujan mula turun ... Hujan rahmat tuu ... nengok rata rata rumput dah kering kontang ... soo syukur lah dah hujan . sekurangnya tak terbakar hutan tu kang ...

petang ni boleh rilax sikit ... dorang nak gi shoping kot ... aku follow jer ... barang depa semua aku dah belikan .. cuma barang aku je laaa takde ... ape pun .. hehehe bila lagi nak ada peluang nak jenjalan sabah ni ... tah bila tahun laa dapat sampai lagi ... mmm ... sayang lak nak tinggal ..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky