keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 19 Mac 2010

Made Of Honour ...

mmm jijah baru je abis nengok citer ni ... haha ..rasanya dah dekat 3-4 kali nengok .. still ada rasa dan perasaan yang sama ... well .. that guy takde laa encem sangat ... tapi ... keserasian dorang tu macam best jer ... hahaha kira good couple laa ..
that time rasa macam ... mmm how i wish.. he realize that i'm the one he should trust and spend our life together ...(cehh pahsan .. macam le dia nak kat ko jijah wehhh)
maybe laa ... that guy banyak aweks ..lebih kurang macam dalam cerita gak laa ... tapi dia baik ngan aku .. soo sometimes keliru jugak dengan perasaan aku ni .. dan juga arah tujuan friendship ini... other half seems like looking for someone that he can trust and comfort...other half is too afraid to believe and start everything all over again ... sooo lets see what will happen in few years .. not experiment .. but try and error process ... (hehehe bukan ke sama ke tu??)....

citer ape ekk yg afdlin shauki and erra ..yg last scene naik motor dengan erra n duduk kat titi tali airtu .. mmm aku suka sangat scene tu ... gelak baik punya n at the same time rasa happy ... hehehe nice ... i like ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

TUKANG KATA berkata...

HAHA..CITER AFDLIN TU SOAL HATI..sweet kan..

Jijahh @ f.k berkata...

soal hati ... thanks .. puas fikir semalam ...jijah ada beli cd dia ...

iman berkata...

cite ap yg kt ats neh?tgh gile donlod muvi tp tgk ny idok pn..hehe

Jijahh @ f.k berkata...

Tajuk made of honour

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky