keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 21 Mac 2010

miss you .. miss you ..

Huuuuu ...pepagi lagi .. bagun dah cerah alamm ... huh... apasal jam tak bunyi ????sekali nengok HP .. BATERI KONG KALI KONG DAAA... mmm .. sabo je la ... pegi tandass ... aik .. bunyik bising kat bawah .. dah balik upenye depaa ...  heee ok la tu ... soo ... happy ...

cas Hp ... naik balik kat atas dah jam 10 lebih ... bila on ... mak aiii .. memacam kuar .. sms sherry .. sms MAXIS .. sms orang tuuuu ... MISS CALL 2 kali .. aiikk .. sape ?? hehehe .. abg upenye ... alaaa .. kalo time aku off HP .. memang macam ni je la selalu ... ada je sms n call .. time aku on ... sengapp je HP ni ... adehh ,,

aku call balik.. dia tak jawab ... lama lepas aku dok layan sms ngan sherry .... dia call balik ... aikk ... ingatkan kenapa ... upenye .. dia cakap dia baru sampai dari T'ganu ... hanto orang orang tersayang balik kampung petang semalam... (baik nye PAPA) ... pagi ni dah sampai kl balik ... aiks ..tak rehat dulu ke ??.. mak aii .. mau letis gilerr .....

ahaks .. soo dia tanya aku kemana arini .. aku cakap letiss...semalam g Shah Alam.. harini duk umah jer aaa ... OOO .. Aku tanya dia balik apasal tak rilek dulu kat tganu? ... dia cakap ada kelas petang ni .. looorr ..

soo aku tanya ngape dia call tadi ... hehe .. jawapan dia sempoi abess ... RASA WINDU LA PULAK .. haduuuu ... jgn bikin jantungku copot dong ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

hans berkata...

wah,jiwang tul
hahaha

Jijahh @ f.k berkata...

hans ... pakwe orang laen tuu .... bahayaaa... heheheh

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky